"OTIŠLA JE NA ROĐENDAN KAO BOMBONICA, VRATILI SU MI JE U DVA KOVČEGA!" Mučni jecaj majke zverski silovane i raskomadane Anđe (3): PRESUDILA BIH MU!

Autor:

Hronika

14.07.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dan danas se seća tog kobnog 9. jula kao da je juče bio.

"OTIŠLA JE NA ROĐENDAN KAO BOMBONICA, VRATILI SU MI JE U DVA KOVČEGA!" Mučni jecaj majke zverski silovane i raskomadane Anđe (3): PRESUDILA BIH MU!

Foto: Printskrin

Anđelina Stefanović (3) silovana je i ubijena pre tačno 7 godina u mestu Vratarnica kod Zaječara, za ovaj zločin Vladica Rajković osuđen je na 40 godina. Njena majka Danijela Stefanović u potresnoj ispovesti kaže da "umesto da dete vodi u školu, ono je istrunulo u zemlji, dok monstrum čeka da izađe iz zatvora".

- I dan danas mi je kirvo što ga nisam uhvatila prva, ja da mu presudim, a ne da živi i dalje. Dok moje dete trune pod zemljom, on čeka da izađe na slobodu. Tamo jede i spava, a meni su moju Anđu doneli u dva kovčega. U drvenom i metalnom. Nisu mi dali da je vidim. A monstrum se viđa sa svojom porodicom. Prvo su ga se odrekli, a sad mu nose hranu u zatvor. Kad ih vidim, okrenem glavu na drugu stranu, najteže mi je što su mi oni "pred očima". Saučešće mi nisu izjavili. Sedam godina se budim i sećam tog dana su je doneli mrtvu, umesto u školu da je vodim za ruku. Posle svega, opet kažem, mene je Bog pogledao, dobila sam posle sina Dušana i imam za šta da se borim, posebno što ima i srčane probleme - kaže ona.

I dan danas se seća tog kobnog 9. jula kao da je juče bio.

- Spremila sam moju Anđu, bila je lepa kao bombonica. Poslala sam je na rođendan, bila je srećna. Bilo je mnogo dece. Moj brat je bio tamo, a bio je i rođak slavljenika, Vladica. Javili su mi uveče... Šta da kažem više, moja bol je sve veća i veća... Svakog dana umirem za njom, ali se držim zbog sina Dušana. Iako je teško, preživljavamo od socijalne pomoći - rekla je ona.

Podsetimo, mala Anđelina je 9. jula 2016. otišla u komšiluk na rodendan svoje vršnjakinje, a tamo se zadesio i rođak domaćina Vladica Rajković. Predveče je izašao sa rođendana i krišom poveo sa sobom malu Anđelinu. Posle jednog sata gosti su primetili da nema ni Vladice ni male Anđeline, ali on se ubrzo potom vratio. Kad su ga pitali gde je Anđelina, on je tvrdio da ne zna šta se desilo s njom i da je išao kući da se presvuče.

Ljudi mu nisu poverovali, pa je umalo linčovan kad su svi shvatili da je samo on mogao da otme dete. Iste večeri u policiji priznao da je odveo dete nedaleko od sela, gde ju je silovao i ubio tako što joj je razbio glavu kamenom.

Policajci koji su pronašli unakaženo telo devojčice nisu mogli da zadrže suze.

Tokom istrage otkriveno je da je Vladica mesec dana ranije ubio i svoju komšinicu Draganu Stanković (47), kod koje je nadničio i dugovao joj novac. Nakon što ju je ubio, opljačkao ju je, a telo je umotao u tepih i kolicima ga odvezao do Timoka, gde ga je bacio u reku. Policija ga je za to sumnjičila i pre ubistva male Andeline, ali Vladica je tada uspešno prošao na poligrafu, pa je pušten na slobodu.

Monstrum se na suđenju pravdao da se ne seća ubistva male Anđeline jer je bio pijan. Nakon što je na psihijatrijskom veštačenju utvrđeno da je bio uračunljiv, osuden je na, po tadašnjem zakonu, maksimalnih 40 godina robije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading