PLAĆENI UBICA KAVAČKOG KLANA SE SAM ODAO U ZATVORSKOJ ĆELIJI: Kragujevčanin u Hrvatskoj PRIZNAO DA JE UBIO crnogorca!

Autor:

Hronika

13.07.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtvi je ispalio hitac u potiljak iz pištolja "glok 77". Vlaović je umro na putu do zadarske Opšte bolnice.

PLAĆENI UBICA KAVAČKOG KLANA SE SAM ODAO U ZATVORSKOJ ĆELIJI: Kragujevčanin u Hrvatskoj PRIZNAO DA JE UBIO crnogorca!

Foto: Tanjug/ HINA/ ZVONKO KUCELIN

Suđenje Dušku Tanaskoviću (29) iz Kragujevca, optuženom da je na Zrću likvidirao državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića (39), visokopozicioniranog člana škaljarskog klana.

Na suđenju u Županijskom sudu u Zadru danas je izneto da je tužilaštvo dobilo nove dokaze i to ih je prikupilo postavljanjem prislušnih uređaja u ćeliju u kojoj je boravio Tanasković. Zbog iznošenja novih dokaza rasprava se opet odložila.

Sada je utvrđeno da je u zločinu učestvovalo više osoba i da je Tanasković za ubistvo trebalo da dobije novčanu nagradu. Zbog toga traže da se optužba za ubistvo prekvalifikuje u teško ubistvo iz koristoljublja.

Goran Vlaović, zvani Goro, ubijen je u šest sati ujutru 25. avgusta 2022. ispred noćnog kluba "Noa" na popularnoj plaži Zrće na ostvu Pag. Žrtvi je ispalio hitac u potiljak iz pištolja "glok 77". Vlaović je umro na putu do zadarske Opšte bolnice.

Uz škaljarca je celo veče bila i bivša srpska misica Dragana Banić, ali je neposredno pre ubistva otišla u apartman jer je bila umorna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading