SEČEMO GLAVU GLIGORIJEVIĆU, SVE PRŠTI, PIŠEMO KRVLJU I IZLAZIMO BEZ TRAGOVA NA SEBI! Jeziva vika Veljka Belivuka u Specijalnom sudu

Autor:

Hronika

22.06.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk se javio da nastavi sa iznošenjem primedbi na dosadašnji tok suđenja i iskaze svedoka okrivljenih.

SEČEMO GLAVU GLIGORIJEVIĆU, SVE PRŠTI, PIŠEMO KRVLJU I IZLAZIMO BEZ TRAGOVA NA SEBI! Jeziva vika Veljka Belivuka u Specijalnom sudu

Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Pink, TANJUG / RADE PRELIC / bb

Aleksandar Gligorijević Puki

Suđenje klanu Veljka Belivuka danas je otvoreno u 14:30 časova posle prozivanja svih stranaka u postupku čime su se stekli uslovi za nastavak glavnog pretresa, drugi i poslednji u ovoj nedelji. 

Veljko Belivuk se uporno poziva na zakone fizike koji po njemu objašnjavaju da je Spasojević lagao. 

- U optužnici piše da je pronađeno smeće  na litici u Surduku koje smo navodno ostavili posle paljenja Mihajlovića, a tu celo naselje baca smeće, kao po celoj Srbiji. Nađene su kese, džakovi, gume i sam Spasojević tvrdi da nisu ostale posle nas.

- Kad sve sagledamo to je samo komunalni prekršaj stanara - rekao je Belivuk.

O ubistvu Aleksandra Gligorijevića Pukija

Belivuk ovo ubistvo zove slučaj Gligorijević i predočava iskaze svedoka okrivljenih u kojima tvrde u jednom mahu da je Gligorijević ubijen jer je hteo da ubije njega, u drugom njega i Miljkovića,.

- U trećem navode da je namamljivao  braću Budimir  da ih ubije snajperom, a ne mene. Nikome nije jasno šta su ispričali , kao ni to što ja ako je on hteo da me ubije mislim da smo se ogrešili, i da se ja kajem, te da se meni tresla ruka desna ili leva, ne sećam se -  rekao je Belivuk. 

Ubistvo Veličković

Belivuk i ovde navodi sve razlike u izjašnjavanju svedoka okrivljenih. Opisuje kako koji od njih opisao sačekušu u kukuruzu. 

Da ne znaju ni koji je auto bio u kukuruzu i gde je bilo oružje, kao ni ko je na kojoj poziciji i koliko ih je uopšte bilo Belivuk opisuje kroz iskaze Spasojevića, Hrvatina i Lalića. 

Kako dalje nastavlja Belivuk, iskaz policije mu je bio smešan.

- Iskaz je komičan na delove, čovek preko trake na ustima priča, a onda Tešić koji je navodno bio tamo i kad dođe do vraćanja ne nabraja se nigde. Kojim kolima je otišao Tešić ili je možda otišao autobus, to ne znamo - ističe Belivuk i onda pita: 

- Kako je moguće da sečemo Gligorijeviću glavu, zasecamo, sve pršti od krvi, pišemo krvlju, a da izađemo bez tragova krvi.

Objašnjavajući da su laži da je klan slao preteće  fotografije Filipu Koraću iz suprotstavljenog klana, Belivuk tvrdi:

- Korać nas nikada nije interesovao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading