OTAC TRAGIČNO NASTRADALE SUZANE JEDVA NAPISAO DVE REČI: Prijatelji i porodica opraštaju se od ubijene žene, a ovo je datum SAHRANE!

Autor:

Hronika

19.06.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zrenjaninu juče je uhapsila Roberta M. (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja pod sumnjom da je nožem ubio svoju suprugu Suzanu M. (41), a zatim nasrnuo na brata.

OTAC TRAGIČNO NASTRADALE SUZANE JEDVA NAPISAO DVE REČI: Prijatelji i porodica opraštaju se od ubijene žene, a ovo je datum SAHRANE!

Foto: Facebook

Robert ubio Suzanu kod Novog Bečeja

Robert Milošev (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja izvršio je u nedelju oko pet časova jeziv porodični zločin kada je nakon svađe, nožem ubio suprugu Suzanu Milošev (41), a potom nasrnuo na svog rođenog brata. Telo nesrećne žene pronađeno je u kadi u kupatilu.

Porodica tragično nastradale Suzane na društvenoj mreži objavila je njenu sliku iz mlađih dana, nakon čega su krenuli da se nižu komentari.

Pored mnogobrojnih poruka, izdvojio se komentar Suzaninog oca koji je uspeo da napiše samo dve reči:

- Duša tatina

 Takođe, porodica je objavila i datum sahrane:

- Sahrana Suzane Ćazić će se obaviti 21. 06. 2023. u 13 časova na Gradskom groblju u Kikindi.

Prijatelji i poznanici još uvek ne mogu da veruju da je nema. Uz reči utehe opraštaju se od nastradale žene.

- Pozitivna, luda, nasmejana, ne ti nisi zaslužila ovako da odeš. Neka te anđeli čuvaju, bila si divna osoba - samo su jedni od komentara. 

Podsetimo, Robert M. koji je prethodnog dana pretukao svoju suprugu. Ona je otišla kod drugarice, ali ju je nasilnik namamio da se vrati.

Ne zadugo on ju je nožem zaklao, pa pokušao da ubije svog rođenog brata.

Kako se saznaje, on će danas izneti odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading