SUZANA PREDOSETILA TRAGEDIJU: Robert je hladnokrvo ubio u kući, a ona pre zločina govorila o SMRTI - njene reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Hronika

19.06.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zrenjaninu juče je uhapsila R. M. (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja pod sumnjom da je nožem ubio svoju suprugu S. M. (41), a zatim nasrnuo na brata.

SUZANA PREDOSETILA TRAGEDIJU: Robert je hladnokrvo ubio u kući, a ona pre zločina govorila o SMRTI - njene reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Facebook

Suzanu ubio suprug kod Novog Bečeja

Robert M. (39) iz Bočara ubio je juče rano ujutru, oko 5 časova, nožem svoju suprugu Suzanu (41), a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi.

Samo mesec dana pre nego što se u porodičnoj kući dogodio zločin, Suzana je objavila sliku na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj se nalazi tekst koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Naime, ona je više puta spomenula smrt, te ostaje sumnja da je Suzana predosetila šta će joj se dogoditi.

- Volite se međusobno jer rastanak putem smrti dolazi iznenadno. Pitajte jedni za druge, jer nikada ne znate kada će biti poslednji razgovor ili susret. I uvek imajte na umu da je leša reč u toku života lepša od poljupca u čelo nakon smrti - glasio je tekst koji je objavila nesrećna žena.

Republika

Foto: Facebook

 

Podsetimo, prema rečima komšija, Robert je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.


On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading