MAJCI POZLILO KADA JE VIDELA MRTVU ĆERKU: Suzani koja je mučki ubijena kod Novog Bečeja NIJE se ispunila najveća želja!

Autor:

Hronika

19.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi prizor ubijene žene šokirao je sve koji su je videli kako leži u lokvi krvi, njenu majku su spašavali lekari, saznaje Republika.

MAJCI POZLILO KADA JE VIDELA MRTVU ĆERKU: Suzani koja je mučki ubijena kod Novog Bečeja NIJE se ispunila najveća želja!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook

Ubistvo kod Novog Bečeja

Suzana Mi. (41) koju je mučki ubio suprug Robert M. (39) zbog njega se doselila iz Kikinde u Bočar kod Novog Bečeja gde je i nađena mrtva u njihovoj kući.

Čak su se i njena majka i očuh zbog nje doselili u isto mesto, otkrio je za portal Republika.rs komšija Dušan.

Foto: Facebook

Suzana i Robert su se strašno voleli pre nego je on nju ubio

- Suzani majka je stigla do ćerkine kuće kad su joj javili šta se desilo. Nesrećnoj majci je strašno pozlilo i kukala je na sav glas za ćerkom. Smirivali su je i hitna pomoć je stigla da joj se ukaže pomoć - otkrio je Dušan. 

On ističe da su svi u kraju u šoku zbog ubistva jer niko nije znao da Suzana koja je važila za dobru ženu, trpi nasilje muža, a ispostavilo se da je bila njegova žrtva.

- Suzana je bila veliki borac i radila je više poslova. Poslednje gde je radila je bilo u firmi koja proizvodi smrznuto povrće. Kolege su je hvalile. Čekala je Roberta verno i živela skromno, zarađujući za pakete koje je njemu nosila i slala - prepričava Dušan.

Komšije ne veruju da se muž na krvavi pir odlučio iz ljubomore jer tvrde da Suzana nije davala povoda za to. 

Komšije kažu da su čuli pucnje u kući tog bračnog para pre nego je stigla policija i zatekla Suzanu mrtvu izbodenu nožem u lokvi krvi. Komšinica sa kojom se ubijena žena družila ispričala je da je prethodno kod nje Suzana tražila utočište u begu od Roberta posle svađe sa njim. Pretpostavljaju da je ubica bio pod dejstvom narkotika, a možda i alkohola. 

Foto: Facebook

Poruka koju je ostavila Suzana nagovestila tragediju

Bio je srećan - grlio je sve

O Robertu se u Bočaru zna da je preprodavao narkotike po Austriji i da ih je i sam konzumirao. Kažu da je bio navučen na marihuanu, a sumnjaju da je koristio i druge droge, budući da su mu oči bile čudne i pogled drugačiji. Inače, tvrde da nije bio nasilan prema okruženju.

Pre neki da je izašao iz zatvora u Austriji i kad je stigao bio je nasmejan i sve nas je izgrlio. Bio je srećan i ništa nije nagoveštavalo da ima neke probleme - ispričao je Dušan. 

Suzani je Robert drugi muž

O Suzani meštani Bočara kažu da je pokušavala da dobije dete sa Robertom, ali da joj se ta želja nije ostvarila. 

- Nisu mogli da imaju dece. Imala je mučenica isti problem i u prethodnom braku. Nije joj se ostvarila ta želja - zaključio je komšija Dušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading