POLICIJA PRETRESLA ROBERTOV STAN I ŠOKIRALA SE: Muškarac koji je ubio suprugu kod Novog Bečeja imao automatsku pušku i to nije sve!

Autor:

Hronika

19.06.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robertu M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

POLICIJA PRETRESLA ROBERTOV STAN I ŠOKIRALA SE: Muškarac koji je ubio suprugu kod Novog Bečeja imao automatsku pušku i to nije sve!

Foto: Facebook

Robert M. ubio suprugu

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Roberta M. (39) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu Suzanu M. (41), u selu Bočar.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Roberta M., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- On je juče, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio četrdesetjednogodišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja. Robert M. se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima - saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Kako je već objavio Robert M. je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž ju je preklao. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading