ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAPŠENJA KOSTE KECMANOVIĆA: OVO je trenutak kad DEČAKU UBICI policajci stavljaju lisice na ruke (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

30.05.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak sa druge strane zgrade OŠ "Vladislav Ribnikar", a evo šta se tamo dešavalo.

ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAPŠENJA KOSTE KECMANOVIĆA: OVO je trenutak kad DEČAKU UBICI policajci stavljaju lisice na ruke (FOTO/VIDEO)

Foto: Tiktok/idktbh12090, Facebook

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi snimak hapšenja Koste Kecmanovića (13) u školskom dvorištu

Na snimku koji se danima deli po pomenutoj društvenoj mreži vidi se Kosta Kecmanović i dvojica policajaca.

Foto: Tiktok/idktbh12090

Snimak je napravljen iz drugog ugla u odnosu na prethodni

U tom trenutku mu policajci povlače kapuljaču na glavu, a na jednom delu snimka se vidi i kako ga spuštaju na zemlju. 

 

 

Snimak je napravljen iz drugog ugla u odnosu na onaj koji se prvog dana pojavio na mrežama, a koji su napravili učenici iz hodnika škole. 

Foto: Tiktok/idktbh12090

Kosta Kecmanović ubio je devetoro đaka i čuvara škole

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je ubio osmoro đaka u čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar", a ranio njih nekoliko. Kasnije je u bolnici preminula još jedna devojčica od posledica ranjavanja, pa se tako broj Kecmanovićevih žrtava popeo na ukupno deset. Dečak se nalazi u ustanovi zatvorenog tipa odeljenja za neuro-psihijatriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Boca70

30.05.2023 21:29

Prestanite više da stresirate decu koja idu u školu sa glupavim paljenjem sveća stavljanjem cveća ispred škole,kačenjem igračaka ,poruka .To ste videli kako rade na zapadu i samo kopirate idiotsko ponašanje koje nema utemeljenje u religiji već u praznoverju .Omogućite deci -đacima da što bolje,bezbolnije prevaziđu strah ,stres i tugu za ubijenim i vrate se normalnom nastavku života .Tuga ostaje za sve vreme njihovog budućeg života i to nikada neće zaboraviti.Svi vi koji imate potrebu za paljenjem sveća za pokoj duša ubijene dece idite u crkvu ili na grobove dece i tamo položite cveće i palite sveće,jer je tamo gde počivaju.Ovo je u duhu vere a sve drugo što radite ispred škole nije .

Ruža

30.05.2023 22:51

@Boca70 - Tako je!