BIO JE MIRAN I POVUČEN DEČKO: Prijatelji ubijenog Ervina u šoku - trebalo je da ode za Nemačku, život je bio pred njim!

Autor:

Hronika

22.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ervin koji je ubijen u Priboju trebalo je za nedelju dana da ide u inostranstvo da radi.

BIO JE MIRAN I POVUČEN DEČKO: Prijatelji ubijenog Ervina u šoku - trebalo je da ode za Nemačku, život je bio pred njim!

Foto: Printscreen

U centru grada Priboja u subotu uveče u provodu smrtno je stradao muškarac Ervin Ć. (35) nakon što ga je poznanik Igor A. (28) više puta udario metalnim bokserom u glavu.

Ervin je preminuo od posledica pada, a kako se saznaje sve se dogodilo u jeku žurke na kojoj su bili, oko ponoći. Navodno, nered je u lokalu prvo napravio brat preminulog.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, a po priči Pribojaca, Ervin je pre ovog sukoba sedeo u lokalu sa dva brata, a u istom lokalu je bio i osumnjičeni.

Jednog od braće je zbog nereda koji je pravio odvela policija. Prisutni u lokalu su ostali, a onda je došlo do sukoba između Ervina i Igora. Udarao ga je bokserom, a niko nije reagovao dok se sve dešavalo, samo mu dovikivali da će ga ubiti i da prestane - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Kad se Ervin Ć. više nije pomerao, niti reagovao Igor A. je pokupio stvari i izašao iz lokala pre dolaska policije i Hitne pomoći, a jedan mladić je prišao i pomogao povređenom.

Kako se saznaje, policija i hitna pomoć su odmah došli na lice mesta. Igora A. nisu zetekli jer je pobegao, a Ervin Ć. je prebačen u pribojsku bolnicu gde je posle tri do četiri sata preminuo. Njegovo telo posleto je na obdukciju kada će se saznati i šta je tačan uzrok smrti.

Prijatelj Ervina Ć. koji je trenutno na radu u inostranstvu ispričao je da je ubijeni mladić trebalo da ide da radi sa njim.

Radio je na Zlatiboru, ali je trebalo da dođe sad kod mene u Nemačku, za nedelju-dve dana. Ne mogu da verujem da ga nisam dočekao, on je jedan miran i povučen dečko, dobar. Ne mogu da ga zamislim ni u kakvom konfliktu - rekao je prijatelj za medije.

Napadač Igor A. je inače, pripadnik Interventne policijske jedinice 92 u Beogradu koji je u trenutku napada bio van dužnosti. Došao je u rodni grad na vikend.

- On je policajac i otac mu je policajac u penziji. Ne verujem da ih bilo ko štiti, ali od takve porodice ne bismo očekivali ovako nešto. I šta će jednom policajcu metalni bokser? - kaže za Kurir meštanin Priboja.

- 20 godina u Priboju se ovako nešto nije desilo, nema kod nas toga i na to smo ponosni, zato nas je sve ovoliko pogodilo, umesto da ga zaštiti on ga ubi - kaže izvor.

Republika

Foto: Printscreen

Ubistvo Ervina u kafiću u Priboju

Lokal u kom se sve desilo, kako se saznaje, ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja, kao i svedoci koji su videli šta se tačno dogodilo i kako je do tuče došlo.

- U lokalu je u trenutku tuče bilo preko 100 ljudi, minimum njih 20 je videlo tuču i kako je Igor A. nasrnuo na Ervina Ć. - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading