POLICIJA ČEŠLJA PRIBOJ, GRANIČNA POLICIJA DOBILA NALOG! Steže se obruč oko osumnjičenog za ubistvo Ervina Ć. u Priboju!

Autor:

Hronika

22.05.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je u nedelju, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu, u centru grada, krvnički pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor A.

POLICIJA ČEŠLJA PRIBOJ, GRANIČNA POLICIJA DOBILA NALOG! Steže se obruč oko osumnjičenog za ubistvo Ervina Ć. u Priboju!

Foto: Printscreen

Igor A. (28), policajac koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ć. (35) u kafiću u Priboju i dalje se nalazi u bekstvu.

Policija intenzivno traga za njim i "češlja" ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na teritoriji tog grada.

U nedelju su privedena trojica muškaraca i to N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65), zbog sumnje da su pomogla osumnjičenom policajcu prilikom bekstva.

- Obaveštena je granična policija kako bi uhapsila osumnjičenog, ukoliko ga primete na nekom od graničnih prelaza - kaže izvor iz istrage za Telegraf.

Podsetimo Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je u nedelju posle ponoći, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu, u centru grada, krvnički pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor A. 

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću za Telegraf.

Navodno, osumnjičeni Igor A. je pripadnik Interventne jedinice 92 i u trenutku zločina bio je na odmoru u rodnom gradu.

Ceo zločin snimile su sigurnosne kamere koje se nalaze u lokalu.

Ubijeni Ervin Ć. biće sahranjen sutra u rodnom Priboju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading