OBRT! NIje uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo u Priboju, već trojica njegovih pomagača! Među njima i pripadnik GRANIČNE POLICIJE!

Autor:

Hronika

21.05.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65).

OBRT! NIje uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo u Priboju, već trojica njegovih pomagača! Među njima i pripadnik GRANIČNE POLICIJE!

Foto: Printscreen

Iako su pojedini lokalni mediji preneli da je osumnjičeni za ubistvo u Priboju policajac Igor A. (28) priveden u svojoj kući, Kurir saznaje da je on u bekstvu i da je za njim u toku intenzivna potera.

- Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenom I.A. se traga – kaže  izvor.

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65).

Od istog izvora se saznaje da je završena obdukcija tela Ervina Ć.

- Konstatovano je da preminio od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio – kaže naš izvor.

Da podsetimo da je u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko ponoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao i udario glavom u šank. Odmah je pomogao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

- Bile su tu i neke devojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci. 

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading