SASLUŠAN OTAC MONSTRUMA IZ DUBONE: Određen mu pritvor, evo kako se izjasnio o krivici!

Autor:

Hronika

11.05.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu Uroša Blažića se na teret stavlja krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i stavljanje u promet eksplozivnih materija.

SASLUŠAN OTAC MONSTRUMA IZ DUBONE: Određen mu pritvor, evo kako se izjasnio o krivici!

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook,

Uroš Blažić

Radiša Blažić, otac uhapšenog Uroša Blažića (20) koji je počinio masakr u selima kod Mladenovca, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu i njemu je određen pritvor do 30 dana, saznaju beogradski mediji.

Kako se saznaje, on je negirao krivicu na saslušanju, piše Blic.

Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i stavljanje u promet eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je u objektima u kojima stanuje držao veću količinu oružja i municije i vozilo koje je, njegov sin koristio prilikom višestrukog ubistva u Malom Orašju i Duboni.

Prilikom pretresa objekta koje koristi osumnjičeni Radiša, nađeno je nekoliko stotina metaka različitog kalibra, punjene za municiju, jedan pištolj i jedan revolver.

Pronađena je i ručno pravljena naprava sa mogućnošću okidanja, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading