OTAC MONSTRUMA NA DAN SAHRANE PETORO MLADIH POŠAO DA OSVEŠTA KOLAČ: Policija vratila njega i ženu u kuću, od tada se ne pojavljuju - i slavu proslavili sami (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan kada su roditelji Uroša Blažića pošli da osveštaju kolač održavana je sahrana petorice prijatelja koje je usmrtio njihov sin u Malom Orašju.

OTAC MONSTRUMA NA DAN SAHRANE PETORO MLADIH POŠAO DA OSVEŠTA KOLAČ: Policija vratila njega i ženu u kuću, od tada se ne pojavljuju - i slavu proslavili sami (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Blažić

Drugi po redu masakr u samo 48 sati pogodio je u četvrtak kasno uveče celu Srbiju. Uroš Blažić, dvadesetjednogodišnjak, pucao je na više i usmrtio 8 mladih osoba uselima Dubona i Malo Orašje. Najstarija žrtva pomahnitalog Uroša imala je 25, dok je najmlađa imala samo 15. U krvavom piru je ranjeno 14 osoba. 

Kako smo ranije pisali, Uroševom ocu je pozlilo nakon što je saznao za masakr koji je njegov sin počinio.

Ipak, kako portal Republika.rs saznaje, samo dva dana kasnije je sa ženom hteo da ode u crkvu da osvešta kolač za slavu Đurđevdan. Policija ga je u tome sprečila.

Podsetimo, taj dan je održavana sahrana petorice prijatelja koje je usmrtio njihov sin u Malom Orašju.

Kako saznajemo, na slavu porodici Blažić niko nije došao.

Majka i otac Uroša Blažića se od tada nisu pojavljivali u javnosti, a i danas se ne mogu videti kako izlaze iz kuće.

Ispred kuće ubice su danas četiri policajca sa jednim vozilom, koji brane svako približavanje domu Blažića.

U dvorištu se mogu videti parkirani automobili "pežo 206" i "mercedes G klase".

Meštani Dubone su još u šoku nakon stravičnog zločina, a strahuju da bi otac mogao da uradi još gore nešto od Uroša, jer je agresivniji.

Da podsetimo, Uroš Blažić je započeo pokolj u Malom Orašju, ubivši bez ikakvog povoda Marka Mitrovića (18), zatim Lazara Milovanovića (20) i njegovog rođaka Aleksandra M. (17), kao i Nemanju Stevanovića (21) i malog Nikolu M. (15).

Još šestoro mladih je teško povređeno. Zatim je u Duboni ranio četvoricu muškaraca koji su popravljali kapiju, a onda je 500 metara dalje, u školskom dvorištu, likvidirao Dalibora Todorovića (25), kao i policajca Milana Panića (22) i njegovu sestru Kristinu (19).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading