POGLEDAJTE KAKO JE "PALA" GRUPA KOJA JE ORGANIZOVALA PROSTITUCIJU: Podvodili devojke po Beogradu, vozači ih odvozili na lokacije, a onda... (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.05.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su J. D. (50), D. K. (63), A. S. (41), Ž. Š. (40), B. G. (30) i D. M. (33) jer su organizovali prostituciju.

POGLEDAJTE KAKO JE "PALA" GRUPA KOJA JE ORGANIZOVALA PROSTITUCIJU: Podvodili devojke po Beogradu, vozači ih odvozili na lokacije, a onda... (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Hapšenje zbog organizovanja prostitucije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije. Sada sa pojavio i snimak hapšenja u kojem se vidi kako je ova organizovana kriminalna grupa "pala".

Uhapšeni su J. D. (50), D. K. (63), A. S. (41), Ž. Š. (40), B. G. (30) i D. M. (33).

Kako smo ranije pisali, sumnja se da su oni, od septembra 2022. do maja 2023. godine, vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima.

Foto: MUP

 

 

Osumnjičeni se terete i da su putem društvenih mreža organizovali oglašavanje prostitucije, podvodili više od 10 devojaka kojima su organizovali prevoz do klijenata.

Novac dobijen od prostitucije su, kako se sumnja, pripadnici organizovane grupe delili između sebe.

Kako portal Republika.rs saznaje ova grupa je funkcionisala kao svojevrsna "firma".

Naime, kako saznajemo, toliko su dobro bili organizovani da su imali vozače, koji voze na adrese devojke, sekretarice koje se javljaju na telefon i uzimaju podatke od klijenata, čoveka koji nadgleda ko je došao da radi koji dan i skuplja pare od prostitutki, odnosno uzima "pazar".

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su oni koristili policija je pronašla 203.000 dinara, 3.200 evra, 39 mobilnih telefona, 3 laptopa, koji su, kako se sumnja, korišćeni za evidenciju o devojkama koje pružaju seksualne usluge, evidenciju o zarađenom novcu, o početku i završetku pružanja seksualne usluge korisnicima usluga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading