SAZNAJEMO! VELIKA AKCIJA MUP: Policija pohapsila one koji veličaju zločine na mrežama: PRIVEDENA I DEVOJČICA KOJA JE ZABEZEKNULA JAVNOST!

Autor:

Hronika

06.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija sprovela je veliku akciju u kojoj su uhapšeni oni koji na društvenim mrežama veličaju svirepe ubice, Kostu Kecmanovića i Uroša Blažića, koji su izvršili masovna ubistva u školi na Vračaru i u Mladenovcu.

SAZNAJEMO! VELIKA AKCIJA MUP: Policija pohapsila one koji veličaju zločine na mrežama: PRIVEDENA I DEVOJČICA KOJA JE ZABEZEKNULA JAVNOST!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Prema našim saznanjima, većina uhapšenih su deca mahom iz razorenih porodica, a pojedini su bili i pod dejstvom narkotika. 

Među privedenima je i maloletnu devojčicu koja je na TikToku snimala sebe, ismevala masakr koji se dogodio na Vračaru i veličala ubicu.

Ona je privde na informativni razgovor. 

Budući da je reč o maloletnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak je izneo šokantne podatke da je čak 45.000 korisnika društvenih mreža davalo podršku monstrumima i najavio da će svi ti nalozi biti provereni.

Predsednik je, kako je Republika već pisala, najavio a Vlada je kasnije i usvojila, mere koje imaju za cilj potpuno "razoružavanje Srbije".

- Moraćemo da radimo u skladu sa merama donetim pre dva dana. Neki od tih dark net sajtova i svega drugog u narednim danima ide u prošlost, pa polako - svi vi kojima se sviđa monstrum da objasnite što vam se sviđa monstrum. Svako lice koje kaže da je u gađanju spas i da ima nešto relaksirajuće - hajde lepo ti u zatvor, pa onda objašnjavaj. I u tome ćemo tražiti podršku sudija i tužilaca a ne da se mučimo da dobijemo nalog da pretresemo stan ubice i tamo ne pronađemo ništa dok dočekamo nalog jer znate - nije u skladu sa evropskim standarima. Nije? Sad će da bude - rekao je predsednik.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading