U POTPUNOSTI RAZUMEM RAZLOGE ZAŠTO NEĆETE DOĆI NA KRUNISANJE! Predsednik Vučić primio pismo kralja Čarlsa: Moja supruga i ja izražavamo najdublje saučešće!

Autor:

Vesti

05.05.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III zakazanog za sutra, zbog dva masakra koja su zatekla Srbiju.

U POTPUNOSTI RAZUMEM RAZLOGE ZAŠTO NEĆETE DOĆI NA KRUNISANJE! Predsednik Vučić primio pismo kralja Čarlsa: Moja supruga i ja izražavamo najdublje saučešće!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo Njegovog kraljevskog veličanstva kralja Čarlsa III, u kome se kaže: 

- U potpunosti razumem razloge zbog kojih nećete biti u prilici da prisustvujete ceremoniji krunisanja, imajući u vidu jučerašnje šokantne događaje. Moja supruga i ja izražavamo najdublje saučešće Vama, srpskom narodu i porodicama i prijateljima svih žrtava.

Tokom moje posete Srbiji 2016. godine, imao sam priliku da lično osetim ljubaznost i velikodušnost srpskog naroda. Nadam se i verujem da će vam upravo taj duh pomoći da prebrodite ove teške dane. Moje misli, molitve i iskreno saosećanje su sa svima koje je pogodila ova strašna tragedija - navodi se u pismu kralja Čarlsa III.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (100)

Loading
Darko

05.05.2023 14:48

Vucicevi prethodnici su bezali iz Srbije kad god je bila neka teska situacija, a on ostaje da se bori.

Ceca

05.05.2023 19:26

@Darko - Svi svetski zvanicnici su uputili pisma podrske predsedniku Vucicu i porodicama nastradalih.

Maja

05.05.2023 19:27

@Darko - Ceo svet saoseca sa tugom koja je zadesila Srbiju. Da se nikad nista slicno ne ponovi. Saucesce porodicama nastradalih.

Ana

05.05.2023 14:48

Ispravan potez predsednika da ne ide na krunisanje u Veliku Britaniju.