LUKA IMA OGROMNO SRCE! Potez Dončića oduševio legendu Reala! Svi u Madridu se POKLONILI NBA zvezdi!

Autor:

Sport

05.05.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Dalas Maveriksa povukla je gest vredan pažnje, koji je naišao na pohvale širom sveta.

LUKA IMA OGROMNO SRCE! Potez Dončića oduševio legendu Reala! Svi u Madridu se POKLONILI NBA zvezdi!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Posle ubista osmoro đaka u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Luka Dončić se tokom jučerašnjeg dana obavezao da će platiti sve troškove sahrane i psihološkog savetovanja za one koji su doživeli tragediju u toj obrazovnoj ustanovi.

Još tokom meča između Partizana i Reala u rasprodatoj Areni, navijači crno-belih su između sebe prepričavali i veličali gest Slovenca, kojim je pokazao velikodušnost kada su najteži trenuci po Srbiju u pitanju.

Pohvale zbog njegovog poteza izneli su i članovi madridskog giganta, pre svih nekadašnji centar "kraljevskog kluba" Felipe Rejes.

- U ovom momentu se vidi kakav je Luka čovek i koliko je dobrodušan i darežljiv - rekao je legendarni Rejes posle utakmice za "Mozzart sport".

Foto: Tanjug/AP

Felipe Rejes

Budući da je Felipe legenda Reala, koja je 15 sezona branila boje "belih", odlično poznaje Dončića još sa početka Lukine karijere i njegovog dolaska u prestonicu Španije pre osam godina.

- Naravno da ga poznajem, sjajan momak, normalan, uvek spreman da popriča, da se druži. Krasila ga je uvek ta iskrena emocija - nastavlja Rejes.

Veoma kratak period bio je potreban Slovencu da izraste u jednu od najvećih zvezda NBA lige i postane lider Mavsa, međutim, Luka nije zaboravio odakle potiče.

- Još uvek smo u kontaktu, on je neko ko ne zaboravlja prijatelje. Jednostavno sjajan momak koji to pokazuje na delu - istakao je Felipe Rejes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading