OVO JE UBIJENA ŽENA KOD LESKOVCA: Gordana više puta prijavljivala Kapetana za nasilje, on je izbo nasmrt u kući prijatelja

Autor:

Hronika

22.04.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio sinoć oko 21 sat u Jarsenovu, selu u Leskovcu, dok su Saša i Gordana bili kod Zorana S., kojem je žrtva čistila i održavala kuću.

OVO JE UBIJENA ŽENA KOD LESKOVCA: Gordana više puta prijavljivala Kapetana za nasilje, on je izbo nasmrt u kući prijatelja

Foto: Facebook/Printscreen

Gordanu D. (56) sinoć je nasmrt izbo partner Saša I. zvani Kapetan (46), a kako saznaju mediji žena je Sašu više puta prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sat u Jarsenovu, selu u Leskovcu, dok su Saša i Gordana bili kod Zorana S., kojem je žrtva čistila i održavala kuću. Kada je domaćin otišao do toaleta, nastao je sukob između partnera koji se završio stravičnim epilogom. Zoran je zatekao Gordanu izbodenu i u lokvi krvi, a zatim je osumnjičeni Saša sam pozvao policiju, kako piše Alo.

Gordana prijavljivala Sašu za nasilje

- Gordana je 3-4 puta prijavljivala za nasilje nevenčanog supruga Sašu, ali kada god bi se postupak pokrenuo ona bi odustala. Poslednji put je prijavila Sašu prošle godine. Gordana ima ćerku i oca u Beogradu, a nedavno je kratko boravila tamo, nakon čega se vratila u selo kod Saše. Centar za socijalni rad joj je predlagao da bude smeštena u Sigurnoj kući u Leskovcu, ali ona je to nekoliko puta odbila. Mi znamo da je veza bila problematična sa obe strane - priča za medije Predrag Momčilović, iz Centra za socijalni rad (CZSR) u Leskovcu.

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi.

- On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljao se sa Gordanom nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio - ispričala je meštanka Jarsenova.

Kako kažu žitelji Jarsenova, Gordana je rodom iz Beograda, a već nekoliko godina je u vezi sa Sašom.

Sa druge strane, jedan komšija koji se zadesio na licu mesta nakon zločina ispričao je šta mu je Kapetan rekao.

- Rekao mi je da je Gordana njega prva napala, imao je dva uboda od noža po rukama - rekao je komšija za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading