TO MU NIJE PRVO UBISTVO, VEĆ ROBIJAO: Saša koji je izbo nevenčanu suprugu Gordanu kod Leskovca deceniju proveo u zatvoru!

Autor:

Hronika

22.04.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu

TO MU NIJE PRVO UBISTVO, VEĆ ROBIJAO: Saša koji je izbo nevenčanu suprugu Gordanu kod Leskovca deceniju proveo u zatvoru!

Foto: shutterstock

Nož

Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan, koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56) bio je preko deceniju u zatvoru.

- Saša je godinama bio u zatvoru. Naime, on je odležao više od 10 godina zbog ubistva nekog čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao - kaže meštanin Leskovca.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sati u blizini Leskovca i to u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni Saša I. je zverski nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu. Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama, piše Blic.

NIJE DAO GORDANI DA DIŠE

- Saša se pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala Gordana jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli - pričaju komšije.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

- Bolje da su se rastali, Saša je bio problematičan, pio je i nije dozvoljavao Gordani da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega - kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stradala od nasilnika.

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi, piše Blic.

KOMŠIJA ŠOKIRAN

- On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljao se sa Gordanom nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio - ispričala je za "Blic" meštanka Jarsenova.

Sve se odigralo u kući Zorana S., kod kojeg je Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan čovek.

- Zoran je električar, veoma vredan. Teško je bolestan, ima srčanih problema. Zbog toga mu je porodica našla ženu koja će da mu pospremi kuću i da vodi računa o njemu. Sinoć je eto bio i Kapetan. Zoran je otišao u toalet, kad se vratio imao je i šta da vidi! On je čovek još uvek u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo - ispričala je za "Blic" jedna poznanica čoveka u čijoj kući se dogodilo ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading