BEOGRADSKA MADAM VIŠE NIJE IZA REŠETAKA: Bila u dilu sa dečkom i prijateljem! Primoravala maloletnicu na prostituciju - dovodila je u zabludu, pa joj pretila!

Autor:

Hronika

18.04.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanki je pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor

BEOGRADSKA MADAM VIŠE NIJE IZA REŠETAKA: Bila u dilu sa dečkom i prijateljem! Primoravala maloletnicu na prostituciju - dovodila je u zabludu, pa joj pretila!

Foto: Facebook

Apelacioni sud u Beogradu je 27. marta doneo rešenje kojim je uvažena žalba branioca Teodore J. (20), osumnjičene da je sa svojim partnerom Markom S. (20) i Filipom T. (20) od februara do juna prošle godine terala maloletnu devojku na prostituciju.

Njoj je pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Da podsetimo, sumnja se da su Teodora J. (20) i Filip T. (20) zajedno sa Markom S. (20) od februara do 1. juna 2022. godine, maloletnu oštećenu, koja je tada imala 16 godina, primoravali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Osumnjičenima se optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

Inače, za Markom S. raspisana je međunarodna poternica.

Takođe, tužilaštvo je predložilo sudu da maloletnoj oštećenoj dosudi imovinsko pravni zahtev u iznosu od ukupno milion dinara, zbog pretrpljenog straha, fizičkih bolova, povrede časti, ugleda, slobode i prava ličnosti, kao i da okrivljene obaveže na plaćanje troškova sudskog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading