POMOZITE NAM I OVOG VIKENDA! Apel porodica muškaraca koji su nestali u Dunavu: Vaša pomoć može biti presudna, mi ne odustajemo!

Autor:

Hronika

06.04.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji i porodica nestalih mladića čiji se čamac prevrnuo na Dunavu, ne odustaju od potrage za svojim najmilijima.

POMOZITE NAM I OVOG VIKENDA! Apel porodica muškaraca koji su nestali u Dunavu: Vaša pomoć može biti presudna, mi ne odustajemo!

Foto: Facebok, Nikola Mutić

Četvorica prijatelja

Miloš Marković (37), Nenad Trivković (35) i Milan Nikolić (36) nestali su u Dunavu 18. marta oko 21 čas, kada se prevrnuo čamac "Tri princeze" na kojem su se nalazili. Od tog trenutka, za njima je krenula intenzivna potraga, koja i dalje traje.

Prijatelji i porodica nestalih mladića čiji se čamac prevrnuo na Dunavu, ne odustaju od potrage za svojim najmilijima. Kako kažu, zahvalni su svim ljudima dobre volje koji ih nisu poznavali, a koji su dosad na bilo koji način pomogli u potrazi. Takođe, apeluju da se i ovog vikenda svako ko može, pridruži, kako bi što pre pronašli Miloša, Milana i Nenada

Apel prenosimo u celosti:

- Dragi sugrađani,

Ovim putem apelujemo na ljude velikog srca da nam se pridružite u nastavku potrage za trojicom momaka koji su nestali u Dunavu nakon prevrtanja čamca. Ova tragedija je duboko potresla čitavu zajednicu i molimo vas da nam pomognete u potrazi za nestalima.

Pozivamo vas da se javite Dušanu Markoviću na broj telefona 0637201202 ili na instagram profilu dusan_markovic_1989 i da mu pružite svaku informaciju koja bi nam mogla pomoći u otkrivanju sudbine nestalih momaka. Ovo je važan poziv za pomoć, a vaša pomoć sa čamcima može da bude presudna u pronalasku nestalih.

Molimo vas da i ovog vikenda pomognete u pretrazi kako bismo zajedničkim snagama uspeli da pronađemo nestale momke i pomognemo njihovim porodicama da pronađu mir. Svaki vaš doprinos je od neprocenjive važnosti, stoga vas pozivamo da se priključite u ovoj humanitarnoj akciji ukoliko posedujete čamac.

Unapred vam se zahvaljujemo na vašoj dobroj volji i velikom srcu.

Porodice nestalih momaka.

Da podsetimo, tragedija se dogodila 18. marta na Dunavu, kada su četvorica prijatelja, nakon izleta na Beloj steni, odlučila da sednu u čamac tipa "Tri princeze" i sa njim otplove.

Mane Knežević (37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se 18. marta na Dunavu prevrnuo čamac usled, kako se pretpostavlja, jake košave i talasa. Sa Manetom su na čamcu bila i trojica njegovih drugara Miloš Marković (37), Nenad Trivković (35) i Milan Nikolić (36) kojima se od tog trenutka gubi svaki trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading