UDARIO CIGLOM MUŠKARCA U GLAVU: Određen pritvor za nasilnika

Autor:

Hronika

06.04.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo S.M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo.

UDARIO CIGLOM MUŠKARCA U GLAVU: Određen pritvor za nasilnika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

S.M. iz Beograda uhapšen je u Pančevu zbog sumnje da je ciglom u glavu udario muškarca N.V.

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo S.M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on u nedelju 02.04.2023.godine u Pančevu kod ćevabdžinice „Bum“ pod dejstvom alkohola ciglom udario u predelu glave oštećenog N.V. koji je od udarca zadobio lake telesne povrede - saopštilo je tužilaštvo.

Dežurna zamenica Osnovno javno tužilaštvo Pančevo saslušala je S.M. i predložila određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sud odredio pritvor prema S.M.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading