TUGA DO NEBA! Sahranjena tragično preminula trudnica Isidora, celo Užice u suzama

Autor:

Hronika

04.03.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na večni počinak mladu ženu su ispratile su stotine sugrađana, kao i njena porodica i suprug.

TUGA DO NEBA! Sahranjena tragično preminula trudnica Isidora, celo Užice u suzama

Foto: printscreen

Isidora Puzović

Isidora Puzović (25), koja je preminula u noći između četvrtka i petka u Opštoj bolnici u Užicu, u šestom mesecu trudnoće, sahranjena je danas na groblju Sarića osoje.

Na večni počinak ovu tragično preminulu mladu ženu ispratile su stotine sugrađana, suprug Jovan, roditelji Jasmina i Ratko, brat Ivan, porodice Mićić i Puzović.

Prethodnog dana izvršena je obdukcija tela nesrećne žene, kako bi se utvrdio uzrok smrti, u šestom mesecu trudnoće. Odgovore na brojna pitanja daće izveštaj patologa koji će biti poznat u ponedeljak. Tada će svoje zaključke izneti i stručna komisija, kako bi se znalo da li je u lečenju ove mlade žene bilo propusta.

Isidora se udala pre petnaestak dana, sa suprugom Jovanom očekivala je prinovu. U šestom mesecu trudnoće, stvari su krenule po zlu.

- Pacijentkinja je primljena u Opštu bolnicu u noći između četvrtka i petka, u teškom stanju, a plod nije davao znakove života. Pretpostavka je da je preminula od sepse, koja se javila nakon smrti ploda. Nekoliko dana ona je lečena pod sumnjom na upalu mokraćnih puteva. U bolnicu se javila sa povišenom temperaturom, ustanovljena je smrt ploda i urađen je hitan carski rez. Zatim su se javila obilna krvarenja, primila je 40 jedinica krvi i plazme. Urađena je i historektomija, odstranjivanje materice. Pored svih napora lekara, ishod je bio tragičan. Na poslednjoj ginekološkoj kontroli 15. februara, svi nalazi bili su uredni – reči su lekara iz užičke Opšte bolnice.

Ginekolozi, svi lekari na dežurstvu, hirurška ekipa, infektolozi, internisti, anesteziolozi, transfuziolozi, učestvovali su u pokušajima da se život mlade žene spase. Pomoći, nažalost, nije bilo. Isidora je tri puta reanimirana. Zatim je pala u komu. Preminula je tri časa posle ponoći.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading