OTAC JE BIO VEOMA FIN, SVI SMO U ŠOKU! Komšije zanemele nakon zločina u Nišu: Nije se čula ni galama, ni svađa!

Autor:

Hronika

02.03.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, a tužilaštvo je naložilo obdukciju tela A.D.

OTAC JE BIO VEOMA FIN, SVI SMO U ŠOKU! Komšije zanemele nakon zločina u Nišu: Nije se čula ni galama, ni svađa!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Otac G.M. (62) i sin M.M. (41) sumnjiče se da su ubili kuma A.D. (46) sa kojim su živeli u podrumu kuće u Ulice Nikole Kopernika u Nišu.

Meštani ovog dela grada su u šoku i kažu da su sinoć oko 23.30, kada je prijavljeno da je pronađeno beživotno telo, videli mnogo policije, ali da su tek jutros saznali o čemu se radi. Tvrde da nisu primetili ništa sumnjivo, kao i da se iz tog stana nije čula nikakva svađa i galama.

Prema rečima komšija, oca, sina i kuma su poznavali samo iz viđenja, a svi su odavali utisak pristojnih ljudi, mada je sin, navodno, koristio narkotike.

- Otac i kum su zajedno stanovali u iznajmljenom stanu u suterenu, a sin je povremeno dolazio. Priča se da je sin imao problem sa narkoticima, ali nikada se iz tog stana nije čula galama, nisu se sakupljali neki sumnjivi ljudi. Ne znam, šta je kum radio, a otac je prodavao neku starudiju na buvljaku kao i mnogi drugi Romi koji to rade. Ljubazno se javljao kad smo se sretali - rekao je jedan od komšija za Telegraf.

Nišlija Miodrag Jocić koji živi u komšiluku kuće u kojoj se ubistvo dogodilo rekao je da oca poznaje kao finog čoveka, koji nikad nije pravio probleme.

- Iznenađen sam time što se desilo. Ko je učinio i zašto, koji je razlog, stvarno mi nije poznato. Priča se da je otac stanovao sa kumom, ali to ne znam. Kum nije dolazio u radnju da pazari, otac je dolazi. Ljubazan, fin, niko od nas nije imao problem sa njim - rekao je Jocić.

Kako smo već ranije pisali, u prostoriji gde je pronađeno beživotno telo pronađen je i krvav nož, a utvrđeno je i da je pokušano da se obrišu tragovi sa tela i lica mesta. Otac i sin su, prema prvim informacijama, negirali krivicu prilikom privođenja.

Oni su, navodno, policiji rekli da je kum sam sebi naneo povrede.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, a tužilaštvo je naložilo obdukciju tela A.D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading