OTKRIVAMO! Monstruozni plan hirurga-batinaša: UBIO BOGA U ŽENI, pa se vadi na lekove!

Autor:

Hronika

08.02.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plastični hirurg sa Vojno medicinske akademije Nikola Ostojić(48 ), potpukovnik Vojske Srbije, koji je uhapšen 1.februara zbog zverskog prebijanja supruge Ivane(42) kojoj je polomio lakat i četiri rebra, a uz batinanje je i davio kablom, vadiće se u svojoj sramnoj odbrani na dejstvo lekova .

OTKRIVAMO! Monstruozni plan hirurga-batinaša: UBIO BOGA U ŽENI, pa se vadi na lekove!

Foto: Facebook, Pixabay

Nasilnik će reći tužiocu i sudiji da je bio nervno rastrojen usled upotrebe kortikosteroida koje je koristio za suzbijanje ekcema na telu sa kojima se borio u kritičnom peiodu, te da je u tom stanju "ludila" tukao suprugu i majku njihovo troje maloletne dece, saznaje Republika!

Republika

Foto: TV Pink, facebook

NIkola Ostojić , povrede Ivane Ostojić

- Čuo sam od jednog našeg zajedničkog kolege da su Nikolu podučili da kaže kako su na njegovu psihu delovali jaki kortikosteroidi koje je primao u vidu injekcija usled pogoršanja ekcema na njegovim rukama, ali i po drugim delovima tela. Rečeno mu je da bi mogao da pokuša da ubedi sud da je bio depresivan na bolovanju koje je morao da otvori na mesec dana jer se kožno oboljenje nije smirivalo. Vadiće se na nus pojave, odnosno neželjena dejstva, koje su pro forme navedene na uputstvu na lekovima koje je koristio u lečenju, a koje se istini za volju, dese u jednom od milion slučajeva - rekao je jedan lekar sa VMA za naš portal.

Republika

Foto: Facebook

Nikola i Ivana Ostojić u doba sreće

Hirurgu je određen pritvor do mesec dana zbog bojazni da će ponoviti delo i uticati na svedoke, a preti mu zatvorska kazna veća od pet godina.

- Ostojić je od početka januara do početka februara ove godine, prema svojoj supruzi vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama i različitim predmetima po glavi i celom telu. Davio je kablom, čupao je za kosu, pretio joj je, ponižavao je i vređao, čime joj je ugrozio spokojstvo i telesni integritet. Naneo joj je višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, i polomio joj je četiri rebra i levu laktičnu kost - saopštili su iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u  Beogradu, gde Ostojić na saslušanju nije izneo odbranu.

Ostojićev advokat Đorđe Kalanj kazao je da će hirurg u dogledno vreme izneti svoju odbranu u istrazi porodičnog nasilja za koje se sumnjiči, te da je pod stresom, ali da zbog interesa maloletne dece, prvenstveno želi da se malo smiri kompletna situacija i da tek onda objasni kako se i šta zapravo desilo iza zatvorenih vrata njegovog doma.  

Poslednjih dana u javnosti se spekuliše da je Nikola na ženu nasrnuo uveren da ga vara sa kolegom. 

Ivana ćuti zbog dece

Premlaćena žena koja se leči od zadobijenih povreda koje joj je suprug naneo je u teškom psihičkom stanju posle svega što je doživela. Sa njom radi i psiholog da bi prevazišla krizu.

Stalo joj je da njena deca iz svega izađu nepovređena i sa što manje posledica, ali je svesna da dvoje starije dece i nisu tako mala, te da do njih verovatno dopiru vesti o nasilju u njihovoj porodici. Navodno, deca ne žele da vide oca jer su i sama prisustvovala kada je maltretirao i tukao njihovu majku. Ivani smetaju i novinski natpisi upravo zbog dece, ali joj je zadovoljna što je njen izabranik uhapšen i doveden pred lice pravde da bi platio za svu njenu patnju bar na neki način. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Komšije zvale policiju

Komšije bračnog para Ostojić u naselju Altina su uplašeni pozvali policiju da reaguje jer su čuli zapomaganje žene. 

- Čuli smo rotacije, a vrlo brzo su se pojavila dva vozila policije i jedna kola Hitne pomoći. Iz stana Ostojića policajac je izneo dva pištolja , pa sam pomislio da je ubistvo u pitanju. Kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu - rekao je stanar luksuzne zgrade u kojoj stanuju Ostojići duže od decenije. 

Komšije Nikolu opisuju kao nadmenog čoveka, dok njegovu suprugu Ivanu koja je pravnica pri Vojsci Srbije smatraju za uvek doteranu i negovanu ženu koja drži do sebe.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading