MUŠKARAC I PLAVA ŽENA JUTROS IZAŠLI IZ DRAGANOVOG STANA: Komšije oca koji je nestao sa ćerkom - mislili smo da je u stanu bračni par sa detetom, ali...

Autor:

Vesti

16.02.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac i žena su izašli iz stana Dragana Daničića oko 10 časova ujutru i zaključali vrata za sobom.

MUŠKARAC I PLAVA ŽENA JUTROS IZAŠLI IZ DRAGANOVOG STANA: Komšije oca koji je nestao sa ćerkom - mislili smo  da je u stanu bračni par sa detetom, ali...

Foto: Facebook

Dragan Daničić sa ćerkom Milicom

Iz stana u kojem on živi su jutros izašli neki muškarac i žena - reči su komšinice Dragana Daničić koji je nestao juče kada krenuo sa svojom šestogodišnjom ćerkom Milicom put Zaječara kako bi je odveo kod majke.

Prema rečima komšija, vest o nestanku saznali su iz medija, a kada su videli fotografiju, shvatili su da se radi o njihovom komšiji.

Oni navode da su mislili su da se u taj stan uselio bračni par sa detetom, ali, kako će se ispostaviti, navodno je u tom stanu živeo on sa svojom partnerkom.

- Jutros, oko 10 sati iz tog stana su izašli muškarac i žena plave kose - objašnjava  sagovornik, piše Blic.

Kako navode, oni su imali ključ od stana jer su ga po izlasku zaključali.

- To nije bio vlasnik stana, jer njega poznajemo - navode oni.

Da podsetimo, Draganova bivša partnerka odnosno, majka devojčice, Marija, prijavila je nestanak.

- Juče u 15 časova popodne smo se čuli poslednji putu, u 19h su trebali da stignu, u 20 časova sam pozvala i bio je nedostupan i od tada nema ni traga - ispričala je Marija, majka nestale devojčice.

Foto: Facebook

Nestala devojčica sa majkom

Majka Marija S. je potresena i pokušava da dođe do novih vesti o svom detetu.

- Ne mogu ni sa kim da razgovaram. Čekam da mi policija da neke nove informacije - kratko je rekla Marija za portal Republika.rs.

Da podsetimo, otac i ćerka, Dragan Daničić i Milica Daničić (6), čiji je nestanak prijavljen  noćas oko ponoći, poslednji put su zajedno viđeni na naplatnoj rampi Markovac.

- Tu su se isključili sa autoputa juče popodne i snimile su ih kamere. Prijava je bila noćas oko ponoći i odmah po prijavi policija je krenula u potragu - navodi izvor upućen u slučaj.

Policija nije čekala 24 sata od prijave već je odmah krenula u potragu. U potragu su uključene PU Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, UKP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marina

16.02.2023 15:18

Bravo za policiju ! Nadamo se da će ih uskoro špronaći žive i zdrave.