NESTAO OTAC SA ĆERKOM! Krenuli iz Beograda ka Zaječaru i od tad im se GUBI SVAKI TRAG

Autor:

Vesti

16.02.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima Draganove devojke Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni.

NESTAO OTAC SA ĆERKOM! Krenuli iz Beograda ka Zaječaru i od tad im se GUBI SVAKI TRAG

Foto: Facebook

Dragan Daničić sa ćerkom Milicom

Dragan Daničić i njegova ćerka Milica Daničić (6) nestali su juče oko 14.30 sati kada su krenuli iz Beograda ka Zaječaru, kako bi otac odveo ćerkicu majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag.

Ovu informaciju portvrdila je za Novosti majka devojčice uz apel za pomoć.

Prema rečima Draganove devojke Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai".

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17h nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana Jelenković, Draganova devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading