OTAC MONSUTRUM ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Zlostavljao petoro dece - terao ih da prose po Beogradu, da bi on od tog novca kupovao drogu!

Autor:

Hronika

20.01.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu iz pakla je određen pritvor do 30 dana zbog zlostavljanja dece.

OTAC MONSUTRUM ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Zlostavljao petoro dece - terao ih da prose po Beogradu, da bi on od tog novca kupovao drogu!

Foto: Shuttestock

Zlostavljanje

N. K. (37) iz Beograda koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza biće saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu i njemu je, kako se saznaje, određen pritvor do 30 dana.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom K.N. (37) zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, te je nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno - saopštili su, piše Telegraf.

On se sumnjiči da je svoje petoro dece uzrasta od šest do četrnaest godina vaspitno zapustio, zlostavljao i ostavljao bez nadzora, zanemarivao i uskraćivao im pravo na školovanje i redovnu zdravstvenu zaštitu.

Takođe, prinuđivao ih da prose novac koji je on koristio za sebe i kako se sumnja, za nabavku psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nekon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, N.K. se sumnjiči da je "svoje petoro dece uzrasta od šest do 14 godina vaspitno zapustio, zlostavljao i ostavljao bez nadzora, zanemarivao i uskraćivao im pravo na školovanje i redovnu zdravstvenu zaštitu".

- Prinuđivao ih je da prose novac koji je on koristio za sebe i, kako se sumnja, za nabavku psihoaktivnih supstanci - podseća izvor, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading