ODVRATNO: MVP Superboula ZGADIO planetu! Obavio nuždu, pa neoprane ruke pružao dečici (VIDEO)

Autor:

Sport

16.02.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ga oduševljeno pozdravili, a on im vratio na ne baš higijenski način.

ODVRATNO: MVP Superboula ZGADIO planetu! Obavio nuždu, pa neoprane ruke pružao dečici (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Patrik Mahoms

Kanzas Siti Čifsi su pre nekoliko dana osvojili svoju treću titulu u NFL ligi, pobedom nad Filadelfija Iglsima u Superboulu, a najzaslužniji za taj uspeh bio je kvoterbek ekipe Patrik Mahoms.

Poznato je da je MVP Superboula inače i veliki ljubimac navijača, a to se moglo videti i na organizovanoj proslavi povodom osvajanja titule.

Naime, Mahoms je u jednom trenutku osetio potrebu da ode u toalet, pa je iskoristio priliku da se olakša u postavljenom "Toi Toi-u".

Kada je završio šta je imao i kada je napustio wc, navijači su ga oduševljeno pozdravili, a on im se odužio tako što im je prišao sve ih je pozdravljao, uključujuči i decu, pružajući im svoje neoprane ruke.

Inače, Mahoms ima 27 godina i za Čifse igra od trenutka kada je stigao u NFL, od 2017. Ubrzo je postao ljubimac navijača, pošto je Kanzas Siti dve od svoje tri titule u istoriji osvojio sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading