DA SE NEKO NE UVREDI... Benzema za Dan zaljubljenih ČASTIO tri žene, sve dobile ISTI POKLON! (FOTO)

Autor:

Sport

16.02.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz je postao hit na društvenim mrežama zbog ovoga.

DA SE NEKO NE UVREDI... Benzema za Dan zaljubljenih ČASTIO tri žene, sve dobile ISTI POKLON! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Karim Benzema jedan je od najboljih fudbalera današnjice.

Osvajač "Zlatne lopte" iskoristio je odlazak Kristijana Ronalda iz Reala, pa je brzo iz drugog plana iskočio na veliku scenu, te dokazao da je brutalan napadač.

Ipak, koliko mu dobro ide na terenu, toliko velike skandale zna da napravi u privatnom životu. Poznato je da je već jednom izbačen iz reprezentacije Francuske kada je saigrača Valbuenu ucenjivao zbog eksplicitnog snimka, a ništa bolje nije bilo ni na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru kada ga nije bilo u sastavu "trikolora".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema sa "Zlatnom loptom"

 

Pričalo se da je Benzema povređen, ali je kasnije isplivao "prljav veš", te je postalo jasno da ga drugi fudbaleri nisu želeli u timu.

Benzema je tokom života imao i buran ljubavni život. Sa prvom ženom Šol Loni ima ćerku, naredna partnerka, Kora Gautije mu je rodila sina, a trenutno je u emotivnoj vezi sa Džordin Ozunom. Za Dan zaljubljenih rešio je sve tri da počasti - buketom ruža!

 

 

Pravi haos nastao je kada su one na svojim Instagram pričama objavile poklone, te je postalo jasno da je Benzema želeo svaku da "ispoštuje".

Da li su se osetile "ispoštovano" ili uvređeno, nije poznato, ali jedno je sigurno - Benzema je ponovo uspeo da šokira javnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading