"NIJE MI LAKO, SVE BIH DRUGAČIJE URADILA" Milica Dabović napravila opštu pometnju na Instagramu zbog golih slika i NACIONALNE PENZIJE!

Autor:

Zabava

16.02.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović istakla je da bi sve u svom životu promenila, osim rođenja sina Stefana.

"NIJE MI LAKO, SVE BIH DRUGAČIJE URADILA" Milica Dabović napravila opštu pometnju na Instagramu zbog golih slika i NACIONALNE PENZIJE!

Foto: ATA Images/M.M.

Milica Dabović

Milica Dabović glavna je tema javnosti zbog svojih golih fotografija na socijalnoj platformi "Only Fans", a nakon što je proslavila 41. rođendan, bivša košarkašica je istakla da bi iz trenutne perspektive u svom životu uradila sve drugačije.

Naime, Dabovićka je priznala da su joj godine proletele, te da se mnogo davala u svemu, sponeuvši i sporne fotografije na sajtu za odrasle, o kojima nacija neprestano bruji.

- Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu. Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikome nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom... Mogu samo da je nanesem sebi. Gradim svoj mali svet, borim se svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismevajući ih, ne mrzeći - počela je Milica i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Milica Dabović

- Oduvek sam imala potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu... - zaključila je Milica, spomenuvši i svoju nacionalnu penziju, ali je poručila da joj nije lako kao što izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dule

16.02.2023 12:24

Prima nacionalnu penziju 200.000 dinara i to joj je malo.