MILICA DABOVIĆ POKAZALA GOLU ZADNJICU! Bivša košarkašica pomešala društvene mreže, pa objavila ŠOK FOTKU! Pratioci je RAZAPELI! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović ponovo se našli na meti kritika javnosti zbog golišavih fotografija.

MILICA DABOVIĆ POKAZALA GOLU ZADNJICU! Bivša košarkašica pomešala društvene mreže, pa objavila ŠOK FOTKU! Pratioci je RAZAPELI! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle "OnlyFans", ne prestaje da šokira i na Instagramu. Ona skoro svakodnevno objavljuje golišave fotografije i na ovoj društvenoj mreži, koja nije predviđena za takvu vrstu sadržaja, što joj i korisnici iste često zameraju.

Milica je, naime, pozirala golišava u zavodljivom trikou, a sve je začudila poruka koju je napisala uz fotografiju.

- Ljubavi, šta reče malopre? - napisala je Milica i označila nepoznatog muškarca, a očekivano dobila je i lavinu komentara na račun objave: "Nije ti ovo OnlyFans", "Malo si pomešala društvene mreže", "Najbolje se skini skroz gola"...

 

 

Otkako je Milica Dabović otvorila profil na OnlyFansu na kom naplaćuje intimni sadržaj, o nekadašnjoj košarkašici se skoro svakodnevno priča, a prati se i svaki njen potez. Redovno objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a komšije joj zameraju to.

Sa druge strane ima i onih koji kažu da je divna ljubazna i uvek se javi, kao i da se vidi da joj je sin Stefan centar sveta te da mu je veoma posvećena.

- Viđam je često, umišljeno stvorenje. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan, samo projuri. Umislila je da je postala zvezda jer je otvorila onu gadost. Jeste zgodna i lepa, ali to joj nije trebalo. Od ponosa Srbije srozala se na prodavanje tela. Velika sramota - kaže jedna komšinica iz zgrade gde živi Milica.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Dabović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

12.02.2023 18:51

Dosadila sa reklamom.