I ONA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE! Nakon Milice Dabović, za pare se skida i NAŠA PEVAČICA: Bila sam prinuđena da otvorim Only Fans!

Autor:

Zabava

17.01.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Maza rešila da pokaže svoje telo kako bi se izvukla iz teške finansijske situacije.

I ONA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE! Nakon Milice Dabović, za pare se skida i NAŠA PEVAČICA: Bila sam prinuđena da otvorim Only Fans!

Foto: pixabay.com/ATA Images/shutterstock

Nakon bivše košarkašice Milice Dabović, famoznom sajtu za odrasle "Only Fans"  priključila se i transrodna pevačica Nataša Maza. Ona se, kako kaže, na ovaj korak odlučila zbog teške finansijske situacije i narušenih porodičnih odnosa, a nada se da će uskoro, kada bude "stala na noge", da se vrati na muzičku scenu.

Tačno je da sam i ja otvorila nalog na "Only Fansu". Bila sam prinuđena. Loši porodnični odnosi i vrlo složena situacija u svemu tome je dovela do toga da trenutno finansijski vrlo loše stojim. Ovo sam našla kao privremeno rešenje. Za sad sam zadovoljna. Ja se svog tela ne stidim i nemam problem da ga i pokažem - istakla je Maza.

Republika

Foto: youtube.com/sezam produkcija

Nataša Maza

Međutim, pevačica poručuje da joj je karijera važnija od golotinje.

- Naravno, nije mi cilj da tamo budem večno, već da se u određenom vremenu vratim na muzičku scenu. Nadam se da će to biti uskoro, pa da se ne proleće veselimo uz nove pesme koje će se vinuti u nebesa ne samo Srbije već i čitavog Balkana - poručuje Nataša Maza za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/natasamaza

Nataša Maza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading