GOCA BOŽINOVSKA DOBILA UNUKA ZA ROĐENDAN! Pevačica u suzama, ne može da dođe sebi: Nema boljeg poklona od ovog!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za Republiku, Goca Božinovska nije krila radost i uzbuđenje zbog prinove u njihovom domu.

GOCA BOŽINOVSKA DOBILA UNUKA ZA ROĐENDAN! Pevačica u suzama, ne može da dođe sebi: Nema boljeg poklona od ovog!

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana, danas se porodila i po drugi put na svet donela dečaka, kom su ponosni roditelji dali ime Vukan

Sve nas je iznenadilo, malo je ranije stigao moj mali Vukan. Slavlje je već počelo u mojoj kući, nisam stigao nigde drugo da organizujem. Evo već nazdravljam sa prijateljima, znate već kako to ide kod mene. Posle muzika i sve ostalo... I mama i beba su dobro, Goca je presrećna, samo igra - rekao je uzbuđeno Šijan za Republiku.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, ATAImages, E-Stock

Mirko Šijan postao otac

Ovim povodom, pozvali smo i pevačicu Gocu Božinovsku, Mirkovu majku, koja nam je priznala da ne može da dođe sebi od sreće, te istakla da je drugog unuka dobila na svoj rođendan.

- Ljudi moji, ne znam gde ću pre! Ne da sam srećna, nego hoću da puknem! Danas mi je i rođendan, nema boljeg poklona od ovoga! Šta da vam kažem, stigao mi je drugi unuk, Vukan naš, svi smo van sebe od sreće. Slavlje je već krenulo, kod nas je uvek veselo, a sad tek! Jedva čekam da ih zagrlim! Hvala vam na čestitkama - istakla je Božinovska ushićeno za Republiku, jedva dolazeći do daha i na ivici suza radosnica.

Republika

Foto: Republika

Goca Božinovska ponovo postala baba

Podsetimo, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a sada je u njihov dom došla još jedna prinova - mali Vukan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading