ŠIJAN STIGAO U PORODILIŠTE SA TRUDNOM BOJANOM: Snajka Goce Božinovske samo što se ne porodi, sve je spremno za novo unuče (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka i Bojanu Šijan momenti dele do novog naslednika.

ŠIJAN STIGAO U PORODILIŠTE SA TRUDNOM BOJANOM: Snajka Goce Božinovske samo što se ne porodi, sve je spremno za novo unuče (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, ATAImages, E-Stock

Mirko Šijan i Bojana Rodić pre malo manje od dve godine postali su roditelji po prvi put, i to dečaku kojem su dali ime po dedi, odnosno nekadašnjem suprugu pevačice Goce Božinovske, Zoran. Međutim, bračni par je ubrzo zatim odlučio da još jednom proširi svoju porodicu.

Naime, u julu prethodne godine se saznalo da je mlada Bojana ponovo u blagoslovenom stanju, a Božinovska je nedavno otkrila da beba stiže ovih dana. Kako se ispostavilo, baka je bila u pravu, jer je Šijan na društvenoj mreži Instagram jutros objavio fotografiju iz porodilišta, pokazavši da je svoju lepšu polovinu smestio u sigurne ruke doktora.

Republika

Foto: instagram.com/miresijan

Mirko Šijan ostavio Bojanu u porodilištu

Bojana će na svet doneti dečaka, kome će, kako se pisalo, dati ime po svom ocu Bogdanu. Podsećanja radi, Goca Božinovska je nedavno otvoreno pričala o trudnoći svoje snajke, te istakla da jedva čeka da dobije još jedno unuče.

- Čekamo sada drugu bebu, preokupirani smo time. U ponedeljak stiže beba. Proletelo nam je, ne možemo da verujemo da stiže još jedna beba. Samo da Bog da da sve bude dobro. Gledam maksimalno da poštedim Bojanu, da ne diže dete, da se ne opterećuje, ipak je ostalo još samo nekoliko dana. Bojana se drži super, njoj se skoro i ne vidi da je trudna. Ma, ona je zmaj! Nije lenja žena, ide, diže, sve radi... A onda razmišljam, pa i ja sam takva isto bila. Moja snajka je žena zmaj, da sam je ja birala, ne bih je takvu našla. Lepa, zgodna, sposobna, vredna, prava majka. Domaćica i lepotica! Stvarno nemam zamerke, a ako se ja pitam kao svekrva, sve je super stvarno - poručila je pevačica za Kurir.

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Goca Božinovska o Bojani Rodić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading