DEMOLIRALI LOKAL I MAČETOM NAPALI VLASNIKA I GOSTE! Jeziv incident u Novom Sadu: Huligani nosili fašistička obeležja!

Autor:

Hronika

16.01.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima vlansika lokala, upitali su gde su srpske zastave, a zatim demolirali lokal.

DEMOLIRALI LOKAL I MAČETOM NAPALI VLASNIKA I GOSTE! Jeziv incident u Novom Sadu: Huligani nosili fašistička obeležja!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Trojica mladića napali su sinoć prisutne u lokalu "Crni ovan" u centru Novog Sada, a dve osobe su tom prilikom zadobile lakše povrede, saznaje Tanjug.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je uhapšena, a traga se za još dve. O događaju je obavešten tužilac i čeka se da se on izjasni o kvalifikaciji dela. Portal 021 navodi da su u napadu povređeni vlasnik lokala i jedan gost.

Vlasnik lokala rekao je za taj portal da su ispred lokala došla tri maskirana mladića, koji su nosili obeležja zastave konfederacije, kukastog krsta i "Zentrope" - fašističke zajednice.

Prema rečima vlasnika, upitali su gde su srpske zastave, a na odgovor da će biti pozvana policija, počeli su da lupaju vrata i izlog, pokušavajući da uđu u lokal.

- Jedan od njih je i ušao, ali smo uspeli da ga isteramo - ispričao je vlasnik i naveo da su napadači imali boksere, palicu i nešto nalik mačeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading