KARLEUŠA SKROZ PUKLA! Samozvana diva umislila da je Baba Vanga, pa prorekla MORBIDNU SUDBINU članovima žirija "Zvezde Granda", ne može da preboli što su je ŠUTNULI (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da snima album koji obećava već više od pet godina, Karleuša se u svoja četiri zida bavi samoprozvanim proročanstvima.

KARLEUŠA SKROZ PUKLA! Samozvana diva umislila da je Baba Vanga, pa prorekla MORBIDNU SUDBINU članovima žirija "Zvezde Granda", ne može da preboli što su je ŠUTNULI (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je, po svemu sudeći, skroz pukla! Pevačica koja je ranije sama bila deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" umislila je da je proročica, te se na svojoj omiljenoj platformi, društvenoj mreži Instagram, oglasila i prorekla stravičnu sudbinu svim članovima žirija.

Naime, kako je samozvana diva istakla, po njenoj morbidnoj proceni, Saša Popović će nestati na brodu i progoniti turiste u Opatiji, Viki Miljković će živeti u nebitnosti do kraja života, a onda otišla korak dalje i pozvala na prebijanje Đorđa Davida

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša umislila da je Baba Vanga

- Moje proročanstvo za "Zvezde Granda" kada sam rekla da su mrtvi bez mene se naravno odavno obistinilo. Sada, pošto Viki nije bila dobra, moraću da objavim novo proročanstvo za naredni period: "Zvezde Granda" će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti. "United Media" koja je kupila "Grand" tužiće Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga. Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste. Viki će platiti da joj neko napiše knjigu "Kako sam sedela pored JK". Od prodaje, živeće skromno u nebitnosti do kraja života. Marija će roditi bebu i nastaviće svoju muzičku karijeru. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani... - napisala je između ostalog Karleuša na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading