NEMA NI TRUNKE BLAMA: Samozvana diva se ponovo zaigrala u fotošopu, pa čestitala sama sebi Novu godinu (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša želi koncerte širom sveta, iako je poslednji album snimila pre deset godina.

NEMA NI TRUNKE BLAMA: Samozvana diva se ponovo zaigrala u fotošopu, pa čestitala sama sebi Novu godinu (FOTO)

Foto: Youtube.com K1 printscreen

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko voli da "opusti ruku" kada je sređivanje fotografija u pitanju, te često naiđe na osudu i pregršt negativnih komentara zbog prekomernog korišćenja famoznog "fotošopa", a tako je bilo i sada. Naime, ona je objavila set šokantnih fotografija na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom sama sebi čestitala Novu godinu.

Međutim, to nije sve, jer je Karleuša sebi poželela koncerte širom sveta, iako je za to ipak potrebno "malo više", kao što je recimo snimanje albuma, što pevačici poslednjih godina baš i ne polazi za rukom. Podsećanja radi, Jelena je poslednji studijski album objavila 2012. godine, a nekoliko godina kasnije već je počela sa najavom novog, koji još uvek nije ugledao svetlost dana i pored bezbrojnih tvdnji da "stiže, samo što nije".

 

 

Takođe, ono što su svi primetili jeste upravo i koliko je samozvana diva doradila obline u "fotošopu", ali i facu u omiljenoj aplikaciji poznatih, "fejsap", što su korisnici društvene mreže Tviter odmah osudili, sa komentarom da se "ponovo zaigrala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading