MAJA ODŽAKLIJEVSKA ŽIVI SA UNUKOM KOJI BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI! Izolovana je iz grada, posvetila se njemu i ima samo jednu želju!

Autor:

Zabava

17.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povukla se iz javnosti i život posvetila unuku.

MAJA ODŽAKLIJEVSKA ŽIVI SA UNUKOM KOJI BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI! Izolovana je iz grada, posvetila se njemu i ima samo jednu želju!

Foto: printscreen youtube/RED Tv

Maja Odžaklijevska se povukla iz javnosti i grada, te dane u penziji provodi na periferiji grada, sa životinjama i unukom Lukom. Luka je autistični dečak koji je u pubertetu, još uvek nije progovorio, a kada se radi o neostvarenim željama, Maja ima samo jednu.

- Savršeno mirno živim, ustanem ujutru oko pola šest, gledam izlazak sunca, u poljane, nahranim svoje životinje. Sednem i pijem kafu, niko me ne maltretira i to je divno. Nema saobraćaja, nema gužve, zvrndave telefona svako malo, imam svoje vreme i želim da uživam u tome. Izolovana sam na selu i to mi prija. Imam zeku, macu, kucu, ptičice, svašta nešto. Nemam još domaće životinje jer za to treba više angažovanja, ali možda ću ih imati, ako bog da - rekla je Maja za Blic, pa dodala da je upravo unuk razlog selidbe:

Foto: ATA Images

Maja Odžaklijevska o unuku

- Jeste, njemu je mir bio preko potreban. Dobar je, raste, u pubertetu je, hormoni rade, on je razuzdan, kao žiškica, što je i normalno za dete od 13 godina. Divan je, jedina je muka što ne govori još uvek, iskreno se nadam da hoće, neki su progovorili, neki nikada nisu i to mi je najveća želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading