BILA JE SMRSKANA DO SMRTI! Otac MONSTRUM doveo ćerku u bolnicu, pa pokušao da prevari lekare, ali su ga raskrinkali, uradio je OVO!

Autor:

Svet

17.01.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pokušao da zavara trag, klupko je krenulo da se odmotava!

BILA JE SMRSKANA DO SMRTI! Otac MONSTRUM doveo ćerku u bolnicu, pa pokušao da prevari lekare, ali su ga raskrinkali, uradio je OVO!

Foto: Shutterstock

kardiolog

Otac iz Velike Britanije Najdžel Malt (45) dobio je povećanje kazne za još 4 godine nakon onog što je uradio ćerki Loren Malt (19).

Lekari nisu znali šta se devojci desilo, otac je delovao zabrinut, doneo je ćerku u bolnicu u svom naručju. Međutim, ubrzo se klupko odmotalo.

Tokom suđenja rečeno je da je Malt živeo odvojeno od supruge i dece i dobio je zabranu pojavljivanja u njihovoj kući ili na radnom mestu svoje supruge nakon što ga je prijavila za napad u aprilu 2021.

Međutim, u januaru je došlo do tragičnog događaja, kada je otac svojim mercedesom prešao preko ćerke. Ona je proglašena mrtvom ubrzo nakon dolaska u bolnicu.

Tužilac Endrju Džekson rekao je pred sudom da je Malt upalio auto i oborio svoju ćerku.

- Nakon što ju je oborio na zemlju, prešao je autom preko nje. Zaustavio se, a onda je ponovo prevezao auto preko njenog tela - rekao je on.

Lorenine vriske dok ju je otac gazio čuli su porotnici kojima su pušteni snimci sigurnosne kamere i užasnutih komšija.

Obdukcija je utvrdila da je devojka preminula od teških povreda grudnog koša i stomaka.

- U stvari, bila je smrskana do smrti - dodao je Džekson.

Malt se, kako je otkriveno na suđenju, svađao sa svojom ćerkom i njenim dečkom Arturom Marnelom, pre nego što je pokušao da napadne Marnela pajserom. Krenuo je da ga juri svojim "mercedesom" pre nego što se Loren isprečila.

Malt je devojčino telo zatim stavio u auto i odvezao se, čuo je sud.

- Nazvao je Karen, rekavši joj da joj je ćerka mrtva, i da joj je donosi Loren - kazao je tužilac.

Malt je zatim odvezao telo ćerke u bolnicu, a lekari su mogli samo da proglase smrt. On je odmah zatim uhapšen.

Presuđeno je - Najdžel Malt (45) je dva puta prešao kolima preko svoje ćerke Loren Malt (19) ispred kuće svoje bivše žene u Norfolku u januaru prošle godine.

Negirao je ubistvo, ali je proglašen krivim i osuđen na doživotnu kaznu zatvora, prenosi BBC.

Sud je u decembru prošle godine minimalnu kaznu zatvora povećao sa 18 na 22 godine. Nekoliko otežavajućih faktora, uključujući pozadinu porodičnog zlostavljanja, uzeto je u obzir tokom žalbene rasprave, a sud je zaključio da je prvobitna kazna, izrečena na sudu u Norviču, bila neopravdano blaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading