MILICA DABOVIĆ OKAČILA HALTERE O KLIN: Bivša košarkašica objavila šok snimak iz svog doma, svi gledaju s NEVERICOM šta joj visi na zidu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica dobila ogroman buket ruža od tajnog obožavaoca.

MILICA DABOVIĆ OKAČILA HALTERE O KLIN: Bivša košarkašica objavila šok snimak iz svog doma, svi gledaju s NEVERICOM šta joj visi na zidu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Milica Dabović

Milica Dabović poslednjih par meseci ne prestaje da šokira javnost nakon otvaranja profila na društvenoj platformi "Only Fans", gde redovno objavljuje obnažene fotografije od kojih zarađuje. Međutim, bivša košarkašica je izgleda odlučila da promeni ploču.

Naime, Dabovićeva je od dobro poznatih razgolićenih snimaka na koje smo navikli prešla na malo svedeniju varijantu, te se ovog puta nije snimala polugola, u donjem vešu, već je pokazala deo stana i poklon koji je dobila - korpu crvenih ruža.

Ono što su mnogi primetili jeste njen zid u dnevnoj sobi koji je pun ikona i pravoslavnih krstova. Pored televizora bivša košarkašica je okačila ikone Svetog Vasililija Ostroškog, Presvete Bogorodice, Sveta Petka...

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović pokazala stan

Podsetimo, nedavno je u razgovoru za Republiku je priznala da je pomišljala da skoči sa petog sprata iz svog stana na Dorćolu.

Ako me pitaš da li sam bila ljuta zbog nekog, jesam, ali nikad nisam klonula. Prođe me za jednu sekundu. Pomislim da skočim sa petog sprata u Francuskoj i onda dođem u Beograd, napravim Only Fans i napravim bum - rekla je košarkašica za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Dabović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading