OD OVOGA ZASTAJE DAH: Milica Dabović pomutila razum muškarcima PRLJAVIM PLESOM u crvenom vešu i podvezicama, obline sevaju na sve strane - sve se vidi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović ne prestaje da iznenađuje provokativnim objavama.

OD OVOGA ZASTAJE DAH: Milica Dabović pomutila razum muškarcima PRLJAVIM PLESOM u crvenom vešu i podvezicama, obline sevaju na sve strane - sve se vidi! (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen

Milica Dabović, bivša košarkašica i nekadašnja članica košarkaške reprezentacije Srbije, ne prestaje da na društvenoj mreži Instagram deli provokativan sadržaj sa sajta za odrasle, od kojeg u poslednje vreme, kako kaže, zarađuje za život.

Dabovićeva je, naime, objavila provokativan video na kojem se uvija u donjem vešu. Crveno-crna kombinacija donjeg veša i crvenim podvezicama, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a mišljenja su, kao i uvek, bila podeljena.

 

 

Dabovićeva je inače nedavno iznenadila domaću javnost kada je odlučila da se pridruži stranici za odrasle "OnlyFans", gde joj pratioci uplaćuju novčanu naknadu kako bi gledali njene eksplicitne fotografije.

Košarkašica trenutno na pomenutoj platformi "za odrasle" broji više od 9.000 pretplatnika, što znači da mesečno zaradi više od 136.000 dolara, s obzirom na to da mesečna pretplata na njen sadržaj iznosi 15 dolara.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović skoro gola na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading