136.000 EVRA ZA MESEC DANA! Milica Dabović papreno zarađuje od SAJTA ZA ODRASLE: Poslednjom fotografijom muškarcima pomutila um! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Dabović na OnlyFans-u već prati 9.000 ljudi

136.000 EVRA ZA MESEC DANA! Milica Dabović papreno zarađuje od SAJTA ZA ODRASLE: Poslednjom fotografijom muškarcima pomutila um! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen

Otkada je javno priznala da je postala deo platforme "OnlyFans", Milica Dabović ne prestaje da bude na udaru kritika javnosti, ali i da provocira provokativnim fotografijama koje neretko objavljuje na Instagramu, a sada se saznalo koliko bivša košarkašica zarađuje od platforme škakljivog sadržaja.

Naime, Milica je odlučila da dodatnu zaradu dobije preko "OnlyFans" na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu.

Republika

Foto: Printscreen

Milica Dabović u provokativnoj pozi

Međutim, Milica sad objavljuje obnažene fotografije i na društvene mreže i na možda privlači ljude da se pretplate na njen OnlyFans profii. Poslednja objava pokazuje Milicu koja pozira okrenuta leđima, potpuno obnažena i plus savijena u kukovima. Ovi kadrovi pokazali su intimne delove bivše košarkašice.

 

 

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading