BUGARSKI DRŽAVLJANIN KAMIONOM POKOSIO PEŠAKA NA PUTU KA NEGOTINU: Nakon nesreće, POBEGAO sa lica mesta, obdukcijom preminulog utvrđeno i ZAŠTO

Autor:

Hronika

16.02.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće, pobegao je vozilom, pri čemu je kod Kladova zaustavljen i uhapšen od strane policijskih službenika.

BUGARSKI DRŽAVLJANIN KAMIONOM POKOSIO PEŠAKA NA PUTU KA NEGOTINU: Nakon nesreće, POBEGAO sa lica mesta, obdukcijom preminulog utvrđeno i ZAŠTO

Foto: Tanjug/Profimedia

Hapšenje

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je zadržavanje  N.K. bugarskom državljaninu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u sticaju sa krivičnim delom nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi time što je te večeri, oko 18.30 časova na putu Negotin-Kladovo, kod skretanja za Dušanovac,upravljajući kamionom udario pešaka Z. P. (1954) iz Dupljana kod Negotina i naneo mu povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Nakon toga, pobegao je vozilom pri čemu je kod Kladova zaustavljen i uhapšen od strane policijskih službenika.Obavljen je uviđaj, naložena obdukcija, a od osumnjičenog uzeta krv zbog sumnje da je bio pod dejstvom alkohola te i da je zbog  toga pobegao sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading