BAKO, MILOŠ ME JE TUKAO I BACIO NA KREVET: Ništa nam ne može vratiti devojčicu, a dete nas je upozoravalo - prabaka ubijene Petre u suzama!

Autor:

Hronika

22.02.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj unuk je izgubio dete i na lekovima je ceo dan. Samo da je devojčicu uspeo da uzme kod sebe - kaže potresena prabaka ubijene Petre.

BAKO, MILOŠ ME JE TUKAO I BACIO NA KREVET: Ništa nam ne može vratiti devojčicu, a dete nas je upozoravalo - prabaka ubijene Petre u suzama!

Foto: Tanjug, Facebook, Shutterstock

jelena T. i Miloš N. ubili bebu

Cveta Nikolić, prabaka ubijene devojčice Petre V. (2) iz Zaječara tvrdi da je Jelena T. (23) pre tri meseca odvela troje dece i otišla sa Milošem N. (26) .

Njen unuk Nemanja Vladulović, vratio je dvoje dece, ali mu je ćerka ostala kod bivše supruge.

- Jelena nam je odvela decu. Praunuk mi je rekao "Bako, Miloš me je tukao i bacio na krevet zamalo glavu nisam udario". To je dete pričalo i ja mu verujem. On mi je još rekao da je i majku udarao. Da ga je često šamarao... - počinje priču Cveta Nikolić, prabaka ubijene devojčice, piše Telegraf.

Prema Cvetinim rečima, Miloš je bio nasilnik, ali sad im ništa ne može vratiti devojčicu.

Za uhapšenu Jelenu T. kaže da je "bila ludo zaljubljena u Miloša, pa je sve i trpela".

- Nemam šta lepo o Jeleni da kažem. Otišla je sa švalerom i ne mogu drugačije da ga zovem. Moj unuk je izgubio dete i na lekovima je ceo dan. Samo da je devojčicu uspeo da uzme kod sebe... - kaže Cveta.

Podsećanja radi, Jelena T. juče je oko 15 časova dovela dete koje je bilo u teškom stanju. Na telu su mu bile modrice i podlivi. Devojčica je umrla sat vremena kasnije.

Tužilaštvo je naredilo obdukciju i zatražilo pritvor za očuha i majku.

Kako Republika saznaje, obdukcija tela je završena i pokazala je da de te ima više povreda glave od kojih je jedna bezuslovno smrtonosna.

Prema našim saznanjima, konstatovan je i rascep jetre, a povrede nisu mogle nastati padom, kako je to izjavio Miloš N, očuh iz pakla, osumnjičen za ovaj zverski zločin.

Kako saznajemo, on će odgovarati za krivično delo teško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading