ISTI ZLOTVORI PRESUDILI DEVOJČICAMA: Od smrti Petre iz Vršca nema ni pet meseci, a sada je drugi monstrum UBIO NJENU IMENJAKINJU

Autor: Republika, S.S.

Hronika

22.02.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petru iz Vršca otac je udavio u koritu, a njenu imenjakinju je očuh tukao do smrti

ISTI ZLOTVORI PRESUDILI DEVOJČICAMA: Od smrti Petre iz Vršca nema ni pet meseci, a sada je drugi monstrum UBIO NJENU IMENJAKINJU

Foto: Privatna arhiva

Smrt Petre (2) iz Zaječara, koju je juče očuh Miloš N. (24) pretukao na smrt, podsetio je Srbiju na njenu imenjakinju (3) iz Vršca koja je takođe ubijena na samom početku života.

Nesrećnu bebu iz sela Grljan očuh je juče tukao dok nije izdahnula, a njena majka Jelena N. nije ništa učinila da to spreči, pa su oboje uhapšeni.

Foto: facebook.com

Grob Petre Budimirović

Petru Budimirović je njen otac Marko (35) udavio u koritu punom vode 4. oktobra prošle godine, a juče je detence sa istim imenom stradalo od ruke očuha Miloša N. (24), koji ju je tukao do smrti.

Republika

Foto: drustvene mreze

Miloš i Jelena N.

Marko je monstruozni zločin počinio iz osvete bivšoj supruzi Suzani, jer ga je ostavila, a nakon toga se obesio.

Istraga je pokazala da su nadležne službe imale brojne propuste u ovom slučaju, jer devojčica nije smela da boravi kod oca, pošto je on bio osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog nasilja u porodici i obavezno psihijatrijsko lečenje, a Petrina majka ga je često prijavljivala policiji i govorila da će doći do ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zora

22.02.2023 16:40

Nije za džabe oba imena petra i u tako kratkom periodu isti slučaj ! Država pod hitno mora da nađe mere zaštite u porodici a socijalno? Oni treba potpuno da promene princip rada