OČUH MONSTRUM UDARAO DETE PO GENITALIJAMA, A MAJKA NI DA PISNE: Prebili nasmrt bebu, pa rekli da je pala - policija u kući našla TRAGOVE KRVI!

Autor:

Hronika

22.02.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. N. je krvnički tukao dvogodišnju bebu, dete njegove vanbračne supruge J. T, devojčica je po prijemu u bolnicu preminula.

OČUH MONSTRUM UDARAO DETE PO GENITALIJAMA, A MAJKA NI DA PISNE: Prebili nasmrt bebu, pa rekli da je pala - policija u kući našla TRAGOVE KRVI!

Foto: Shutterstock, Facebook

Jelena T. i Miloš N. nasmrt prebili dete

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Naime, M. N. je krvnički tukao dvogodišnju bebu, dete njegove vanbračne supruge J. T.

Prema najnovijim infomacijama M. N. je detetu naneo jezive povrede, udarajuči je po glavi i telu, zadnjici, ali i po genitalijama.

Osumnjičeni M.N. i J.T. su juče popodne sada pokojnu devojčivcu doneli  u bolnicu i predstavili da povrede zadobila padom.

Maloletna oštećena je preminula oko 16.00 časova obzirom da su lekari izrazili sumnju da su sve povrede mogle da nastanu padom tada je izvršen uviđaj i u kući u kojoj su živeli pronađeni su tragovi krvi.

U izjavi koju je M. N. najpre dao u svojstvu građana osumnjičeni je izjavio da je par puta udario oštećenu ali da joj  nije naneo povrede od kojih je preminula.

Naložena je obdukcija koja će najverovatnije biti danas obavljena.

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo zadržavanje M. N. (25) sa prebivalištem u Zaječaru, zbog sumnje da je u  kući u Zaječaru u kojoj je živeo vanbračnoj zajednici sa J. T. i njenom bebom iz za sada nepoznatog razloga tukao maloletnu oštećenu i naneo joj  povrede od kojih je preminula sinoć u bolnici u Zaječaru.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru je odredilo zadržavanje i prema majci J.T. zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193 stava 2 Krivičnog zakonika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading