JEZIVA ODBRANA OČUHA IZ PAKLA! Monstrum se ovako branio: Nisam je mnogo tukao, NERVIRALO ME ŠTO PLAČE!

Autor:

Hronika

22.02.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom hapšenja majka devojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao, a onda je izjavipnešto jezivo.

JEZIVA ODBRANA OČUHA IZ PAKLA! Monstrum se ovako branio: Nisam je mnogo tukao, NERVIRALO ME ŠTO PLAČE!

Foto: Tanjug, Facebook, Shutterstock

Miloš N. ubio bebu

Očuh Miloš N. iz Vlasotinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao dvogodišnju pastorku nasmrt u stanu u Zaječaru, u početku ništa nije pričao, niti odgovarao na pitanja policije, sazaje se nezvanično.

- On i njegova nevenčana supruga biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor. Prilikom hapšenja majka devojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao. Više puta ga je policija pitala: "Zašto to učini, čoveče?!" On je tek nakon poduže ćutnje tiho rekao: "Plakala je. Nerviralo me uvek kad plače. Nisam je mnogo tukao" - saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Majka je, kako se sumnja, znala i gledala kako njen nevenčani suprug nebrojeno puta udara njenu ćerkicu. Nažalost, nikada ga nije prijavila zbog toga.

I majka i očuh su u pritvoru.

Istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci...

Inače, kada su doneli devojčicu na Dečje odeljenje zaječarske bolnice, lekari su odmah videli da je reč o teškim povredama.

Pokušavali su da reanimiraju devojčicu i istovremeno javili da se spremi sanitet koji bi dete prebacio hitno do Niša. Nažalost, sanitet nije bio potreban.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Naime, M. N. je krvnički tukao dvogodišnju bebu, dete njegove vanbračne supruge J. T.

Prema najnovijim infomacijama M. N. je detetu naneo jezive povrede, udarajuči je po glavi i telu, zadnjici, ali i po genitalijama.

Osumnjičeni M.N. i J.T. su juče popodne sada pokojnu devojčivcu doneli  u bolnicu i predstavili da povrede zadobila padom.

Maloletna oštećena je preminula oko 16.00 časova obzirom da su lekari izrazili sumnju da su sve povrede mogle da nastanu padom tada je izvršen uviđaj i u kući u kojoj su živeli pronađeni su tragovi krvi.

Naložena je obdukcija koja će najverovatnije biti danas obavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading