OGLASIO SE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U ZAJEČARU: Porodica ubijene devojčice od 2016. u evidenciji po raznim osnovama

Autor:

Hronika

22.02.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica maloletne P. V. koja je juče preminula u Zdravstvenom centru u Zaječaru nakon što je nasmrt pretučena, bila je na evidenciji Centra za socijalni rad u tom gradu, po raznim osnovama ali nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje.

OGLASIO SE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U ZAJEČARU: Porodica ubijene devojčice od 2016. u evidenciji po raznim osnovama

Foto: Shutterstock, Facebook

Jelena T. i Miloš N. batinali bebu

Povodom ove tragedije koja se juče dogodila, a zbog čega su uhapšeni roditelji devojčice, oglasio ce Centar.

U njemu za Telegraf.rs kažu da je Centar za socijalni rad u Zaječaru obavešten je od strane nadležnih organa o smrti maloletne P.V. i odmah je reagovao u okviru svojih nadležnosti.

- Porodica maloletne P.V. je na evidenciji ovog Centra bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti - navode u Centru u kojem  izražavaju duboko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. i očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice.

- Centar naglašava da u dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading