DEDA UBIJENE MALE PETRE U ŠOKU: Majka Jelena nije bila dobro psihički, sva njena deca su bila štrokava, a juče...

Autor:

Hronika

22.02.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dvogodišnje devojčice Petre je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

DEDA UBIJENE MALE PETRE U ŠOKU: Majka Jelena nije bila dobro psihički, sva njena deca su bila štrokava, a juče...

Foto: Tanjug, Facebook, Shutterstock

jelena T. i Miloš N. ubili bebu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a mala Petra je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminula.

Majka dvogodišnje devojčice Petre je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Ispred kuće oca preminule devojčice Petre, mediji su razgovarali sa dedom nesrećnog deteta Ljubinkom Radulovićem, koji je šokiran saznanjem da njegove unuke više nema

- Čuo sam da su je ubili, ali kako i šta, to ne znam. Majka Jelena živela je u ovoj kući sve do letos. Naterala je mog bratanca da se odsele jer ovde nije mogla da radi šta je htela. Nakon što se odselila, otišla je sa tim čovekom, a dvoje dece od šest i četiri godine ostavila je u kući sa nama. Juče ujutru je uzela decu i trebalo je da ih vrati u pet popodne, međutim, ona ih je vratila u dva sa izgovorom da navodno ide za Beograd - rekao je Ljubinko i dodao:

- Jelena nije bila u dobrom psihičkom stanju, a Miša je koliko znam koristio psihoaktivne supstance. Da nije dobra majka, nije, to ceo komšiluk može da potvrdi. Deca su, dok nisu počeli sa nama da žive bila štrokava i prljava.  

Užasnuti komšija koji se zatekao u ulici, ispričao je da se nada da će Jelena biti osuđena kako zaslužuje.   

- Ona je ostavljala stariju decu i odlazila kad god je htela, nije marila za njih. Petrini brat i sestra nisu hteli da idu sa njom jer im ništa nije davala da jedu. Nadam se da će dobiti kaznu koja joj pripada - naveo je komšija za medije.

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo zadržavanje M. N. (25) sa prebivalištem u Zaječaru, zbog sumnje da je u kući u Zaječaru u kojoj je živeo vanbračnoj zajednici sa J. T. i njenom bebom iz za sada nepoznatog razloga tukao maloletnu Petru i naneo joj  povrede od kojih je preminula sinoć u bolnici u Zaječaru.

Osumnjičeni M.N. i J.T. su juče popodne sada pokojnu devojčicu  sa povredama u predelu  glave grudi, zadnjice, genitalija doneli  u bolnicu i predstavili da povrede zadobila padom.

Maloletna oštećena je preminula oko 16.00 časova  obzirom da su lekari izrazili sumnju da su sve povrede mogle da nastanu padom tada je izvršen uviđaj i u kući u kojoj su živeli pronađeni su tragovi krvi.

U izjavi koju je najpre dao u svojstvu građana osumnjičeni je izjavio da je par puta udario oštećenu ali da joj  nije naneo povrede od kojih je preminula.

Naložena je obdukcija koja će najverovatnije biti danas obavljena.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru je odredilo zadržavanje i prema majci J.T. zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193 stava 2 Krivičnog zakonika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading